seramik modelleri 10

Balat Dekorasyon

Yeni nesil yöntemlerin öne çıktığı günümüz tadilat dünyasında mutfaklar, banyolar, lavabolar, salonlar, teraslar ve balkonlar çok daha şık bir hale gelebilmektedir. Komple veya kısmi tadilat işlemlerinde malzeme tercihi, renk tercihi, dekor ve desen tercihi tadilatın kalitesini ortaya çıkaracaktır. Bu nedenle tadilat yapmadan önce bu işin ehli olan ekibimizi arayabilirsiniz.

Nilüfer Özlüce Mutfak Tadilat

Genel anlamda günlük yaşantımızın en önemli mekanları mutfaklardır. Dolapların veya tezgahın kullanışlı olmayışı, rafların istenilen kalitede olmayışı mutfakların kullanım kalitesini ortadan kaldıracaktır. Bu durumda profesyonel tadilatçılara ihtiyaç vardır.

Nilüfer Özlüce Tadilat Hizmeti

İşinde uzman olan elemanlarımız ilk aşamada mutfağı incelemektedir ve yapılabilecek tadilat işlemini ilk aşamada belirlemektedir. Mutfak tezgahının rengi, kalitesi, malzemesi ve boyutları uzman elemanlar tarafından belirleniyor. Bu belirleme işlemi esnasında ev sahibinden onay alınıyor ve doğru tercihin yapılabilmesi için çaba sarf ediliyor.

Fayans modeli ve rengi, dolap modeli ve rengi, mutfak tezgahı renk ve modeli uzman ekspertiz elemanlarımız tarafından tasarlanıyor. Sadece dolap veya sadece tezgah değiştirme işlemlerinde mutfağın genel dekor özellikleri dikkate alınıyor.

Nilüfer Özlüce Banyoda Tadilat

Banyolarda fayans, duşakabin ve dolaplar en önemli ihtiyaçlardır. Dolapsız veya duşakabinsiz banyolar fazla kullanışlı olmaz. Tadilat uzmanı olan ekibimiz banyonun ihtiyacı olan duşakabin modeli konusunda yardımcı oluyor. Oval, kare, dikdörtgen veya özel tasarımlı duşakabinler banyonun genel dekor rengi ile uyumlu olacak şekilde tercih ediliyor. Duşakabinler küvetli ve küvetsiz olmak üzere iki kategoride tercih ediliyor.

Banyo tadilatında diğer önemli olan konu banyonun kullanışlı olmasıdır. Küçük banyolar için kullanım alanı oluşturmak ve kullanım alanının yanı sıra en uygun dekor seçeneğini tercih etmek başarılı bir tadilat işlemi için önemlidir. Tadilatta malzemenin kalitesi, işçiliğin kalitesi ve tercih edilen yöntemler tadilatın başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde önemli rol oynar.

Kapı Pencere Tadilatı

Balkon, teras, salon ve diğer bütün mekanların tadilat işlemleri de bu kategoride yer alıyor. İç kapıların yerine yeni nesil kapıların montajı bu kategoride değerlendirilmektedir. 

Bu sektörde;

  • Giriş kapısı için çelik kapı montajı,
  • İç kapı,
  • Pencere değiştirme işlemleri

Tadilat işlemleri içerisinde yer alıyor.